Jau astoto gadu pēc kārtas LU Botāniskajā dārzā notiks atvērtā Biodanza nodarbība, kuru vadīs sertificēta Biodanza skolotāja Kristiāna Kalniņa. Ikviens, kurš jūt aicinājumu, būs silti gaidīts trešdien, 24. jūlijā, plkst. 18.30.

VĀRDS ir dāvana, kuru saņemam no saviem vecākiem visam mūžam. Vārds ir mūsu identitātes neatņemama daļa. Iemīlot savu vārdu, topam dziedināti un savienoti ar mūsu saknēm un spārniem, jo vārdā ir spēks – vibrācija, kas iedvesmo un ļauj mainīties šūnu un gēnu līmenī.

BIODANZA metodes nosaukums tulkojumā nozīmē “Dzīves Deja”, un katra nodarbība ir kā emocionāls ceļojums caur kustību vingrinājumiem jeb dejām, kurus pavada daudzveidīga, atraisoša mūzika un savstarpēja mijiedarbība. Tas ir aicinājums atraisīt vairāk viegluma, prieka un pārliecības savā dzīvē un atlaist tos samezglojumus, kuri visbiežāk mīt zemapziņā un tāpēc tiem nav iespējams piekļūt caur prātu.

Dejotprasme un priekšzināšanas nav nepieciešamas. Ja Tev patīk kustība, skaista mūzika un atklāt jaunas lietas par sevi un dzīvi, Biodanza ir tieši Tev!

Nodarbības vadītāja: Kristiāna Kalniņa 

Sertificēta Biodanza skolotāja. Maģistra grāds veselības aprūpē. Deju/kustību terapeita, mediķa, mākslinieka un pedagoga izglītība. Sistēmfenomenoloģisko sakārtojumu, Cilvēka Dizaina un Gēnu Atslēgu konsultante. BioPsihosomatikas praktiķe. Biodanza nodarbības un meistarklases vada kopš 2012. gada Latvijā un citur.

Nodarbības laiks: trešdiena, 24. jūlijs, plkst.18.30 (ilgums apmēram 2 stundas). 

Vieta: LU Botāniskais dārzs Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Par satikšanās vietu dārzā – piesakoties.

Ieeja dārzā ar biļeti vai abonementu LU Botāniskā dārza apmeklējumam.

Par dalību nodarbībā: nodarbības maksa, sākot no 15 eiro.

Kā ģērbties un ko paņemt līdzi: kustībām ērts apģērbs, kājas vislabāk basas, lai justu zālienu. Ieteicams paņemt dzeramo ūdeni.

Pieteikšanās: kristiana.kalnina1@gmail.com vai tel. 29161100 (Kristiāna)

Vairak par Kristiānu un Biodanza metodi: kristiana.biodanzalatvia.lv/lv

 

Dalīties