Šogad būs jau 7 gads kopš savā vārda dienā Kristiāna Kalniņa aicina savus draugus un ikvienu interesentu uz atvērto "Dzīves Dejas" nodarbību LU Botāniskajā dārzā.

VĀRDS ir īpaša dāvana, kuru saņemam no saviem vecākiem un dzimtas. Vārds ir mūsu identitātes neatņemama daļa. Caur mīlestību un maigumu izrunāts vārds dziedina un iedvesmo. Taču vēl būtiskāk ir viss, kas ir pirms un aiz vārdiem – sajūtas, domas, daudz dažādas emocijas. Viss, kas mīt dziļi mūsos un nav pat apjaušams...

BIODANZA ir aicinājums atraisīt vairāk brīvības, viegluma, prieka un pārliecības savā dzīvē, atlaist tos dzīves samezglojumus, kuriem nav iespējams piekļūt caur prātu, jo tie mīt neapzinātajā un ķermenī.

Biodanza ir zinātniski pierādīta personības attīstības metode, kas uzlabo dzīves kvalitāti fiziskajā, garīgajā un sociālajā līmenī. Īsāk sakot, uzlabo attiecības ar dzīvi. Pasaulē pazīstama jau vairāk kā 50 gadus, un kopš 2009. gada darbojas arī Latvijā. Tās nosaukums tulkojumā nozīmē “Dzīves Deja” un katra nodarbība ir kā kopīgs, emocionāls ceļojums caur kustību vingrinājumiem jeb dejām, kuras pavada daudzveidīga, atraisoša mūzika un mijiedarbība ar visu apkārtesošo.

Dejotprasme un priekšzināšanas nav nepieciešamas. Ja Jums patīk deja, kustība un Jūs vēlaties atklāt jaunas lietas par sevi un attiecībām ar dzīvi, BIODANZA ir tieši Jums!

Šogad nodarbībā būs kāds īpašs pārsteigums!

Vadītāja KRISTIĀNA KALNIŅA ir viena no Latvijas pirmajām sertificētajām Biodanza skolotājām (fasilitators). Ar biodanza metodi iepazinās studējot Deju/kustību terapiju Rīgas Stradiņa universitātē. Ieguvusi maģistra grādu veselības aprūpē. Augstākā profesionālā medicīnas māsas izglītība, arī mākslas pedagoga un sistēmfenomenologa izglītība. Cilvēka Dizaina un Gēnu Atslēgu konsultants. Latvijas Biodanza Skolotāju asociācijas valdes locekle. Biodanza nodarbības un meistarklases vada kopš 2012. gada Latvijā un arī citur.

NODARBĪBAS LAIKS: pirmdien, 24. jūlijā, no plkst. 18.30 (aptuveni 1,5 – 2 stundas)

VIETA: LU Botāniskais dārzs, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2 – pļavā pie Palmu mājas

Ieeja dārzā uz nodarbību no plkst. 17.30

KĀ ĢĒRBTIES un KO PAŅEMT LĪDZI: Kustībām ērts apģērbs ar iespēju tranformēt plānākā un siltākā (ja paliek par siltu vai vēsu). Kājas vislabāk basas – dejosim koptā zālienā. Ieteicams paņemt dzeramo ūdeni.

IEEJA dārzā (pie ieejas ir kase) – pirmdienās biļetei ir 30 % atlaide

PAR DALĪBU NODARBĪBĀ - enerģijas līdzsvaram pateicības ZIEDOJUMS pēc sirds sajūtas!

Lūgums vārda dienā – nenest grieztus ziedus, jo mēs jau būsim kā ziedi starp dzīviem ziediem!

PIETEIKŠANĀS: kristiana.kalnina@gmail.com vai tel. 29161100 (Kristiāna)

Pasākuma laikā fotografēsim un filmēsim – materiāls tiks izmantots Biodanza metodes popularizēšanai. Ja nevēlaties būt redzami, lūdzu par to iepriekš informējiet savā pieteikumā.

Vairāk par BIODANZA metodi: 

kristiana.biodanzalatvia.lv/lv ·

biodanzalatvia.lv

biodanza.lv

Dalīties

Saistītais saturs

ATDZIMŠANAS ELPOŠANA kopā ar Birutu Bēru
11.07.2023.

ATDZIMŠANAS ELPOŠANA kopā ar Birutu Bēru