No 25.oktobra līdz 25.decembrim LU Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā būs apskatāma Sandras Dzilnas un Irēnas Ansavas mākslas darbu izstāde "Nebeidzamais plenērs".

Izstādes autores Sandra Dzilna un Irēna Ansava satikās šīs vasaras Papīrliešanas simpozijā. Simpozija izstādes laikā augustā, kas notika LU Botāniskajā dārzā, mākslinieces iesāka plenēru - Irēna ar akvareli, bet Sandra ar pasteli, savos darbos atspoguļojot Botāniskā dārza skaistumu un dažādību. Stāstam gala nav, tas ir nebeidzams plenērs, jo esošie darbi tiks mainīti pret tikko tapušajiem. Laipni lūgti ielūkoties mākslinieču interpretācijā par LU Botānisko dārzu!

Izstāde būs apskatāma no 25.oktobra līdz 25. decembrim, iegādājoties ieejas biļeti LU Botāniskajā dārzā. Mākslas darbi atrodas Palmu mājas vestibilā.

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Oktobrī-decembrī dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst. 10.00 līdz 16.00. Informāciju par ieejas biļešu cenām iespējams atrast LU Botāniskā dārza mājas lapā: https://www.botanika.lu.lv/darba-laiks-cenas/darba-laiks-bilesu-cenas/ .     

Dalīties