Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina vietējos tirgotājus – latviešu amatniekus, dizainerus, pārtikas ražotājus un citus interesentus, pieteikt dalību Ziemassvētku tirdziņā, kas norisināsies sestdien, 15.decembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, sestdien, 15.decembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2, notiks Ziemassvētku tirdziņš. Ieeja Ziemassvētku tirdziņā bez maksas (ieejas biļetes jāiegādājas tikai ieejai Augu siltumnīcās). Tirgotāji aicināti pieteikt savu dalību LU Botāniskā dārza Ziemassvētku tirdziņā līdz šā gada 13.decembrim (ieskaitot), elektroniski nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: dainuvite.roginska@lu.lv. Neskaidrību gadījumā rakstiet dainuvite.roginska@lu.lv vai zvaniet 67450860 (darba dienās 10.00-18.00). Lūgums pirms pieteikuma iesniegšanas iepazīties ar tirdzniecības noteikumiem. 

 

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Ziemas sezonā dārzs apmeklētājiem ir atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā: skolēniem ar klasēm – EUR 1.90, skolēniem individuāli – 1.90 EUR, studentiem un pensionāriem – EUR 2.40, pieaugušajiem – EUR 3.40. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: www.botanika.lu.lv.

Dalīties