Otrdien, 22. maijā, plkst. 19.00 Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Palmu mājā, eksotiskā vidē notiks pavisam eksotisks brazīliešu ģitārista Adriano Trinidade koncerts.

Laikā, kad daba modusies  un katru dienu sevi tērpj arvien košākā rotā, kad dārzus piepilda salkanā rododendru smarža, LU Botāniskā dārza sirdī, Palmu mājā, kas šogad svin 90 gadus, kopš pamatakmens ielikšanas, siltā maija vakarā dabas baudītājus ar sambas un džeza ritmiem iekustinās brazīlietis Adriano Trindade.

Adriano Trindade izpilda orģinālmūziku brazīļu džeza un samba-rock stilā. Ar koncertiem viesojies Eiropas, Latīņamerikas un Klusā okeāna salu valstīs, koncertējis vairākos pasaules mēroga festivālos un pats uzskata sevi par pasaules pilsoni. Adriano Trindade ir viens no samba rock mūzikas virziena aizsācējiem. Koncertējis kopā ar vairākiem pasaulē labi zināmiem džeza mūziķiem.  2008. gadā mūziķis ierakstījis pirmo solo albumu, kas izdots Vācijā, Dienvidkorejā un Austrālijā.  Kopā ierakstījis jau četrus solo albumus.

Vairāk informācijas par mūziķi atradīsiet  www.adrianotrindade.net.

Aicinām uz koncertu ierasties laicīgi un izbaudīt pēdējos ceriņu ziedus, maija krāšņāko rotu – ziedošo LU Botāniskā dārza rododendru kolekciju, pastniektauriņu līgano lidojumu Tropu tauriņu mājā un nesteidzīgi smelties dabas doto enerģiju.

Ieeja uz koncertu, iegādājoties ieejas biļeti LU Botāniskajā dārzā. Vairāk informācijas par Ieejas biļešu cenām atradīsiet www.botanika.lu.lv/nacciemos/

 

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

 

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu.

 

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Vasaras sezonā dārzs apmeklētājiem būs atvērti no plkst. 10.00 līdz 21.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā vasaras sezonā: skolēniem ar klasēm – EUR 1.90, skolēniem individuāli – 2.90 EUR, studentiem un pensionāriem – EUR 3.90, pieaugušajiem – EUR 4.90. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: www.botanika.lu.lv.

Dalīties