Kad koki zaudē savu krāsaino rudens mēteli un zeme lēnām pārklājas ar daudzkrāsainām lapām, varam secināt, ka dabu ir pārņēmis rudens – ar krāsu bagātību, dzestrajiem rītiem, pelēko miglas paklāju un aukstajiem vējiem saules staros. Lai apvienotu patīkamo ar lietderīgo – izkustētos, saliedētos ar draugiem un paveiktu kādu labu darbu, Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) aicina Tevi, kā arī pārējos Latvijas Universitātes (LU) studentus un mācībspēkus, draugus, radus un paziņas pavadīt ražīgu pēcpusdienu Studentu Rudens talkā, kas norisināsies šī gada 24. oktobrī, sestdien, no plkst. 11:00 LU Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2.

Studentu Rudens talka LU Botāniskajā dārzā ir ikgadējs pasākums LU SP kalendārā. Šīs talkas ietvaros LU SP aicina studentus, mācībspēkus, draugus no citām augstskolām un visus, kas vēlas labi pavadīt laiku, uz kopīgu pastrādāšanu un pikniku pēc darba. Čaklos talkotājus pirmā siltā tēja gaidīs no plkst. 10:45, lai līdz plkst. 15:00 pagūtu sagatavot Botānisko dārzu gaidāmajai ziemas sezonai, kā arī ieelpotu svaigo rudens gaisu starp dārza ekspozīcijām un pavadītu laiku draugu vidū. LU SP par labi padarīto darbu cienās ar tēju, siltu zupu pusdienās un citiem gardumiem.

Talcinieki tiks nodrošināti ar cimdiem un darbarīkiem, bet, ja nu tomēr mājās ir aizķēries kāds grābeklis, nav jākautrējas ņemt to līdzi.

Noteikti aicini līdzi savus kursa biedrus un citus savas fakultātes studentus, jo paralēli talkai norisināsies sacensības par aktīvākās fakultātes titulu. Fakultāte, kura sevi talkā būs pārstāvējusi ar vislielāko studentu un mācībspēku skaitu, gūs balvu. Skaits tiks fiksēts līdz plkst. 12:00.

Talciniekus darbā atbalstīs draugi - Fantasy Park, Latvijas valsts meži, Pērnes čipši.

Ja plāno pievienoties, atzīmē savu ierašanos - Facebook.com lapā

Dalīties