Dienvidamerikas tauriņu dienas no 4. līdz 12. martam

Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Tropu tauriņu māja no 4. līdz 12. martam aicina sagaidīt pavasari ar Dienvidamerikas tauriņu dienām! Īpaša dāvana visām dāmām gaidāma 8. martā - ieejas biļetēm Tropu tauriņu mājā atlaide 50%!

Kamēr dabā pavasaris vien pamazām pārņem Latviju, LU Botāniskā dārza tauriņu mājā tropu pavasaris ir sasniedzis savu kulmināciju! Šobrīd īpaši daudz redzami apmeklētāju favorīti - zilie morfīdi, tajā skaitā tauriņu mājās reti sastopamais, izcili elegantais Ahileja morfīds. Tāpat apskatāmi vieni no Dienvidamerikas slavenākajiem tauriņiem - pūčtauriņi, kuru spārnus rotā iespaidīgas 'pūču acis'. Kuru katru dienu gaidām izkūņojamies arī vienus no lielākajiem pasaules naktstauriņiem - iespaidīgos Atlasa pāvačus, kuru spārnu plētums var sasniegt līdz pat 28 cm! Acīgākie Tropu tauriņu mājas apmeklētāji varēs mēģināt sameklēt Indijas laptauriņu, kas ir kukaiņu pasaules viens no izcilākajiem maskēšanās meistariem – tas izskatās gluži kā nokaltusi koka lapa! Visas šīs sugas tauriņu mājā ir ļoti labi iedzīvojušās un ar savu lidojumu apmeklētājus priecēs pat, ja ārā būs apmācies un lietains laiks. 
Trešdien 8. martā visām dāmām, gan lielām, gan mazām, īpaša dāvana - ieejas biļete Tropu tauriņu mājā ar 50% atlaidi! Tāpat arī aicinām apmeklēt bagātīgi ziedošo acāliju ekspozīciju, kas nupat sasniegusi savu krāšņo pilnziedu!

Ieejas maksa Botāniskajā dārzā un Tropu tauriņu mājā

Dalīties