Piektdien, 19. maijā, no plkst. 17.00 LU Botāniskajā dārzā notiks LU Absolventu dienā, kuru organizē LU Absolventu klubs (AK) un kurā pirmo reizi aicina pulcēties visus Latvijas Universitātes absolventus. Pasākuma oficiālā atklāšana notiks plkst. 19.00.  

Latvijas Universitāte ir viena no senākajām un tradīcijām bagātākajām augstākās izglītības iestādēm Latvijā. Kopš 1919. gada to ir absolvējuši vairāk kā simts tūkstoši absolventu. LU Absolventu dienā plānota kā satikšanās svētki visiem Latvijas Universitātes absolventiem!  

Absolventu dienā kopā ar ģimenēm, studiju biedriem un pasniedzējiem būs iespēja baudīt pavasara atnākšanu dārza svētku atmosfērā. Pasākuma programmā būs gan muzikāli priekšnesumi, tai skaitā LU pūtēju orķestri, LU Fizikas un matemātikas fakultātes jaukto kori “Aura”, gan īpašo vakara viesu uzstāšanās - grupas “Pērkons” koncerts. Pasākuma laikā darbosies sarunu telts, kurā varēs klausīties pazīstamu absolventu  veiksmes stāstos. LU Absolventu dienā būs iespēja skatīties improvizācijas teātri “Spiediens”, piedalīties tādās aktivitātēs kā LU fakultāšu demonstrējumi, ekskursijas par Botānisko dārzu, puķu stādīšana bērniem, fizisku dārgumu un piedzīvojumu izsolē un citās. Vakara gaitā tiks paziņots arī LU Absolventu kluba Gada biedrs.

Par ieeju LU Absolventu dienas  pasākumā.
Tuvojoties Alma Mater simtgadei, vēlamies Latvijas Universitāti, jo īpaši LU Botānisko dārzu, katru gadu padarīt vēl skaistāku, tāpēc pasākuma organizatori aicina absolventus, viņu ģimenes un citus viesus ziedot patīkamam piedzīvojumam - Absolventu takai. Pasākumā tiks prezentēts izstrādātais takas projekts un drīzumā tiks uzsākta takas izbūves pirmā kārta. LU Absolventu klubs vērš uzmanību, ka ziedojums nodrošina ieeju pasākumā. Ziedo kopīgai dāvanai var šeit - http://absolventudiena.lu.lv/

Ziedojumus administrē LU fonds un visa ziedotā summa tiks novirzīta ziedojuma mērķim. Administratīvās izmaksas ziedojuma administrēšanā tiek segtas no LU fonda līdzekļiem.

Vairāk informācijas par pasākumu atradīsiet pasākuma Facebook lapā www.facebook.com/events/2057559254476524/

Latvijas Universitātes Absolventu klubs ir dibināts 2016. gada janvārī pēc augstskolas absolventu iniciatīvas. Kluba mērķis ir vienot LU absolventus, lai dotu universitātei savu pieredzi, zināšanas un resursus un kopīgiem spēkiem celtu universitātes diploma vērtību.

Dalīties