Pirmdien, 25. septembrī, plkst. 18.30 Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Palmu mājā notiks Edgara Šubrovska akustiskais koncerts.

Zaļā vidē, rudenīgā tropu noskaņā septembra pēdējā pirmdienā Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Palmu mājā muzicēs Latvijas alternatīvās mūzikas cienītājiem labi zināms mūziķis un komponists Edgars Šubrovskis.

Edgars Šubrovskis pazīstams ar savu izteiksmīgo balss tembru, oriģināliem un raksturīgiem dziesmu tekstiem, kā arī neatkārtojamu muzikālo stilu. Mūziķis šobrīd darbojas grupās “Ansambļa Manta” un “Gaujarts”. Ir dziesmu un tekstu autors. Agrāk muzicējis tādās muzikālajās apvienībās kā “Hospitāļu iela” un “Kartāga”, kā arī citās.

Koncertā Palmu mājā akustiskā solo versijā izskanēs izlase no dažādu laiku dziesmām gan ar pazīstamu latviešu dzejnieku, gan paša mūziķa dziesmu tekstiem.

Ieeja koncertā, iegādājoties LU Botāniskā dārza ieejas biļeti (koncerta vakarā no plkst. 17.00 nedarbosies pirmdienas atlaide). LU Botāniskā dārza kase atvērta līdz plkst. 19.00. Vairāk informācijas atradīsiet koncerta Facebook pasākuma lapā ej.uz/ix8j  un LU Botāniskā dārza tīmekļa vietnē.

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu. Gatavojoties Latvijas Universitātes Botāniskā dārza simtgadei 2022. gadā, tā rekonstrukcijas darbus atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds. Ziedojumus administrē Latvijas Universitātes fonds.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Septembrī dārzs un Tropu tauriņu māja apmeklētājiem būs atvērti no plkst. 10.00 līdz 19.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā septembrī: skolēniem ar klasēm – EUR 1.90, skolēniem individuāli – 2.40 EUR, studentiem un pensionāriem – EUR 2.90, pieaugušajiem – EUR 3.90. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: www.botanika.lu.lv.

Dalīties