Svētdien, 20. decembrī plkst. 15:00 koncertā Palmu mājā "Putekšņi jeb smalkas sarunas ar ļoti zaļiem biedriem" uzstāsies flautiste Ieva Rūtentāle, koklētāja Rūta Abaja un Reinis Grants ar perkusijām.

"Putekšņi jeb smalkas sarunas ar ļoti zaļiem biedriem" ir 3 mūziķu radīts skaņu notikums/improvizēta saspēle. Veldzējošs, mierinošs, plūstošs un ielīksmojošs bezvārdu dialogs ar augiem - mājas saimniekiem vīsies cauri mūžzaļām lapām, nokarenām saknēm un palmu stumbriem līdz stikla jumtam un vēl tālāk, lai dzestrajā decembra pēcpusdienā nestu siltumu, maigumu, patiesumu un piepildītas vēlēšanās.

Ieva Rūtentāle -  flautiste ar pamatīgu akadēmiskās mūzikas izglītību, neapstādināmi radošu dvēseli, atvērtu sirdi un lielu dzīves mīlestību. No mazām dienām ceļojot pa mākslas Eiropu un tālāk, Ieva ir bagāta ar krāsainu skatuves pieredzi, plaša diapazona izglītību no flautas skaņām līdz multimediālu projektu veidošanai un scenogrāfijai. Ievas flautas skaņu sarunā piedalīsies Reiņa Granta niansētās perkusijas un Rūtas Abajas Kurzemes kokles mītiskais dzidrums.

Koncerts apmeklējams, iegādājoties Botāniskā dārza ieejas biļeti.

Palmu mājas koncertus reizi mēnesī organizē labas dzīves skola DARA un Botāniskā Dārza Draugu biedrība. Atbalsta LuxExpress un Cadets de Gascogne Franču maiznīca.

 

Dalīties