Tropu tauriņu mājā. Foto: K.Libauers

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs un Tropu tauriņu māja – romantiska vieta, kur no februāra pelēcības, dodoties cauri Acāliju mājas pavasarīgajām ziedu kupenām, nokļūt Tropu tauriņu mājas siltajā vasarā. Valentīna dienā pārīšiem piedāvājam 50% atlaidi ieejai Tauriņu mājā! Botāniskais dārzs un Tropu tauriņu māja februārī un martā apmeklētājiem ir atvērta katru dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Par spīti aukstajam laikam, ieejot Tropu tauriņu mājā, var baudīt vasaras siltumu un bezbēdīgo tauriņu krāsu mirdzumu. No 200 kūniņām izlidojuši tropisko zemju tauriņi, to skaitā dienastauriņi, morfīdi, pastniektauriņi dižtauriņi, kā arī tauriņu pasaules milzis - Atlasa pāvacis un maskēšanās lielmeistari - Indijas lapu tauriņi. Turpinās arī acāliju ziedēšana. Pa ceļam uz Tropu tauriņu māju redzami acāliju piebriedušie, maigie pumpuri un balto, sārto un violeto ziedu kupenas, kas rada pavasara noskaņu.  

Ieejas biļete LU Botāniskajā dārzā februārī un martā pieaugušajiem ir 2 EUR, savukārt Tropu tauriņu mājā - 4 EUR. Valentīna dienā 50 % atlaide visiem pārīšiem Tropu tauriņu mājā.

Dalīties