Aizvadot vasaras sezonu un gatavojoties gada tumšajam laikam, Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs nāk ar labiem jaunumiem visiem dabas mīļotājiem.

No oktobra samazinātas ieejas biļešu cenas visās kategorijās. Turpmāk ieejas biļete pieaugušajiem maksā tikai EUR 3.40, studentiem un pensionāriem EUR 2.40, bērniem no 7 līdz 17 gadiem 1.90 EUR, bet ģimenēm (2 pieaugušie un viens bērns) tikai EUR 7.40. Īpaši izdevīgi LU Botānisko dārzu apmeklēt ir pirmdienās, kad visām ieejas biļetēm tiek piemērota 30 % atlaide. Savukārt pieaugušo grupām, kurās ir vairāk nekā 15 personas, piemērojam 25 % atlaidi katra grupas dalībnieka ieejas biļetei. Bez maksas LU Botānisko dārzu var apmeklēt bērni, kas jaunāki par 7 gadiem, LU darbinieki vai studenti (uzrādot darbinieka vai studenta apliecību), ka arī I un II grupas invalīdi.

Baudi košo rudens krāsu paleti tepat Rīgas centrā katru dienu no plkst 10.00 līdz 16.00.

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu. Gatavojoties Latvijas Universitātes Botāniskā dārza simtgadei 2022. gadā, tā rekonstrukcijas darbus atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds. Ziedojumus administrē Latvijas Universitātes fonds.

Dalīties