No pirmdienas, 13.marta, iegādājoties vienu ieejas biļeti, būs iespējams apmeklēt gan LU Botānisko dārzu, gan Tropu tauriņu māju par ievērojami zemāku cenu nekā līdz šim.

Domājot par apmeklētāju ērtībām, ir apvienota ieejas biļete LU Botāniskajā dārzā un Tropu tauriņu mājā, dāvājot iespēju vienlaicīgi aplūkot gan eksotiskos tauriņus, gan mūsu bagātīgo un krāšņo augu kolekciju par ievērojami zemāku cenu nekā līdz šim. Ja vēl pavisam nesen Botāniskā dārza un Tropu tauriņu mājas ieejas biļete kopā maksāja EUR 8,50, tad šobrīd vairs tikai EUR 3,40. Tropu tauriņu mājas ekspozīcija papildina ne vien Botāniskā dārza tropisko augu klāstu, bet arī dāvā dārza apmeklētājiem iespēju sekot košu tauriņu un kanārijputniņu lidojumam. Turpat blakus - Acāliju mājā joprojām visā savā košumā ziedēšanu turpina acāliju ziedu kupenas visdažādākajās krāsās. Nokūstot ziemas sniegiem, Botāniskais dārzs atkal aicina apmeklētājus baudīt nesteidzīgas pastaigas svaigā gaisā, aplūkojot arī plaukstošo brīvdabas ekspozīciju.

Joprojām pirmdienās ieeja LU Botāniskajā dārzā par īpaši draudzīgām cenām - visām ieejas biļetēm 30% atlaide.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. No 1.oktobra līdz 31.martam dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst. 10.00 līdz 16.00, bet Tropu tauriņu māja martā apmeklētājus gaidīs no plkst. 11.00 līdz 16.00. Ieejas maksa Botāniskajā dārzā: skolēniem – EUR 1,90, studentiem un pensionāriem – EUR 2,40, pieaugušajiem – EUR 3,40. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: http://www.botanika.lu.lv/.

Dalīties