Trešdien, 14. februārī, plkst. 18.00 LU Botāniskajā dārzā notiks romantisks un mīlestības piesātināts pasākums – ziedošām acālijām rotātā Palmu mājā muzicēs akustiskā roka duets “Čipsis un Dullais”.

Mūzika, ziedi, tauriņi, šokolāde, vīns un īsta mīlestība – tā dažos vārdos varētu raksturot starptautiskās mīlētāju dienas svinības LU Botāniskajā dārzā, kas 14. februārī visas dienas garumā priecēs mīlošās sirdis. Valentīndienai tuvojoties, LU Botāniskais dārzs aicina uz absolūti ziedošu, muzikālu un saldu vakaru Palmu mājā, kur starp košajām acāliju kupenām notiks ekskluzīvs akustiskā roka dueta “Čipsis un Dullais” koncerts. Koncerta apmeklētāju siltās sirdis atveldzēs gardie vīna darītavas "Ābelītes" vīni.

Agrajiem mīlētājiem jau no plkst. 10.00 durvis vērs Tropu tauriņu māja, kas tieši Valentīndienā uzsāks jauno sezonu un piedāvās ziemīgos svētkus pavadīt tropu atmosfērā eksotisku tropu tauriņu kompānijā. Visas dienas garumā atvērta būs arī Acāliju māja, kur šobrīd pilnos ziedos un spilgtās krāsās zied graciozās acālijas.

Visu 14. februārī LU Botāniskā dārza apmeklētājus iepriecinās Fazer "Geisha" saldumi, bet pirms koncerta būs iespēja nofotografēties īpašā Fazer fotostūrītī.
Ieejas maksa pasākumā (no plkst. 16.00) – pieaugušajiem 4 EUR, studentiem, pensionāriem, skolēniem 3 EUR. Kase atvērta līdz plkst. 19.00

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Ziemas sezonā dārzs un Tropu tauriņu māja apmeklētājiem būs atvērti no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā ziemas sezonā: skolēniem – EUR 1.90, studentiem un pensionāriem – EUR 2.40, pieaugušajiem – EUR 3.40. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: www.botanika.lu.lv.

Dalīties