Biodejas nodarbības notiks katru sestdienu plkst. 14:00 LU Botāniskajā dārzā. Tās vadīs psihologs, biodejas skolotāja Elīna Seipulova. Nodarbības notiks visu septembri, bet, ja laika apstākļi ārā būs labvēlīgi, tad arī oktobrī.

Biodejas nodarbībā paredzēts:

  1. iztēlē apceļot un iepazīt dažādas pasaules valstis (iepazīsim katras valsts dzīvniekus un dabu),
  2. izdzīvot šos stāstus dejā,
  3. pārdzīvoto uzzīmēt.
  • KAM: bērniem no 3 līdz 12 gadu vecumam, kuriem patīk dejot, patīk daba un patīk ceļot, pētīt un izzināt. Pieaugušajiem: kam patīk dejot, kas vēlas sajust saikni ar dabu.
  • KAD: sestdienās plkst. 14:00.
  • KUR: Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā - par precīzu nodarbības vietu dārzā interesēties pie kasēm vai zvanot Elīnai (+371 20345573). Lietainā laikā dejojam telpā.
  • LĪDZI JĀŅEM: ērts apģērbs, vēlams dzeramais ūdens, plediņš, kur apsēsties, krāsainie zīmuļi vai flomasteri un zīmēšanas papīrs.
  • CENAS: maksa par nodarbību ģimenei (2 pieaugušie un 2 bērni) - 7 EUR, vienai personai - 4 EUR + nākot uz nodarbību, LU Botāniskā dārza kasē ir jānorēķinās par ieejas biļetēm (pieaugušajiem 3 EUR, skolēniem/studentiem/pensionāriem 2 EUR, skolēniem 1 EUR.
  • PIETEIKŠANĀS: iepriekš pieteikties uz katru nodarbību - zvanot Elīnai uz tālruni +371 20345573 vai rakstot uz e-pastu: elfa19@inbox.lv.

Norāde uz Biodejas skolotājas Elīnas mājas lapu: www.dzivesdeja.mozello.com

Atvērtā Biodejas nodarbība š.g. 5. septembrī plkst.14.00 (maksa tikai par ieeju LU Botāniskajā dārzā!)

 

Dalīties