Vides Attīstības biedrība un Nacionālais Botāniskais dārzs ielūdz uz konferenci "Botānisko dārzu misija - no realitātes līdz pilnībai", kas norisināsies 9. aprīlī, Rīgā.

Konferences mērķis ir izvērst diskusiju par botānisko dārzu lomu mūsdienu sabiedrībā, par botānisko dārzu nākotni un funkcijām, ko botāniskais dārzs pilda kā populārzinātniska iestāde un atpūtas vieta tā apmeklētājiem. Diskusijā tiks iesaistīti Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Zemkopības ministrijas, botānisko dārzu, dabas aizsardzības organizāciju un citu institūciju pārstāvji.

Pasākums norisināsies Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības projekta SMARTGARDENS (Inovatīvi botāniskie dārzi) ietvaros. Konference notiks 9. aprīlī, Rīgā. Norises vieta: viesnīca Radison Blu Hotel Latvija, Elizabetes iela 55, sākums plkst. 9:30. Dalība ir bezmaksas.

Konferencei lūdzam pieteikties līdz 7. aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu elina@videsattistiba.lv vai sazinoties ar Elīnu Baranovsku pa tālruni +371 22318006.

Konferences programma

Par SMARTGARDENS projektu

Dalīties