Svētdien, 16. aprīlī, plkst. 16.00 un 17.00, Lieldienu tirdziņa laikā, Palmu mājā notiks Muzikālā pēcpusdiena, kurā muzicēs divi mākslinieki – dziesminieks Renārs Veličko un Lorete Medne.

Botāniskajā dārzā Lieldienu svinēšana plešas plašumā, un ar milzu prieku ziņojam, ka svētdien, 16. aprīlī, pie mums notiks ne vien tirdziņš, šūpošanās, sēšanas darbnīca, olu meklēšana un ripināšana, izjādes ar ponijiem un zirgiem, kā arī citas aktivitātes, bet pēcpusdienā Palmu mājā notiks Muzikālā pēcpusdiena – divi koncerti.

Palmu mājā Plkst. 16.00 eksotisku augu ielenkumā muzicēs dziesminieks no Vaidavas - Renārs Veličko. Renārs ģitāras pavadījumā izpildīs pašsacerētas dziesmas un atbrīvos sagurušos prātus. Turpinājumā plkst. 17.00 Muzikālo pēcpusdienu turpinās Lorete Medne - dziedātāja, mūzikas un dziesmu tekstu autore no Rīgas, kas Palmu mājā ar savām melodijām stāstīs burtu un skaņu stāstus.

Vairāk par mūziķiem: https://www.facebook.com/pg/lorete.medne/about/?ref=page_internal un https://www.facebook.com/pg/renarsvelickomusic/about/?ref=page_internal vai atnākot uz koncertu.

Vairāk informācijas par LU botāniskā dārza tirdziņu atradīsiet http://www.botanika.lu.lv/zinas/t/30918/ un https://www.facebook.com/events/365304637196911/

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Aprīlī dārzs apmeklētājiem būs atvērts no plkst. 10.00 līdz 19.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā aprīlī: skolēniem – EUR 2.40, studentiem un pensionāriem – EUR 2,90, pieaugušajiem – EUR 3,90. Lieldienu tirdziņa dienā visām ieejas biļetēm 30% atlaide. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: http://www.botanika.lu.lv/.

Dalīties