Septembrī piedāvājam izbaudīt rudens krāsas un arīdzan skaņas Palmu mājā trīs rudens koncertos.

  • 12. septembrī, sestdienā, plkst. 14:00
    • "AKCENTS", Stopiņu novada domes akordeonistu ansamblis, vadītāja Anita Rieksta. Ansamblis spēlēs plašu programmu - repertuārā būs dažādu komponistu darbi, tostarp J.S.Baha, E.L.Vēbera, A.Pjacollas un R.Paula. Ansamblis "Akcents" ir dibināts 2011. gadā, visi tā dalībnieki ir Ulbrokas Mūzikas un mākslas skolas absolventi. Jaunie mūziķi ir koncertējuši gan savā novadā, gan viesojušies dažādās Latvijas pilsētās. Ansambļa sastāvā ir seši akordeonisti, klavieres, basa ģitāra un perkusijas. Akordeonistu repertuārs ir ļoti plašs: klasika, deju mūzika, latviešu un pasaulē iemīļoti komponistu skaņdarbi.
  • 17. septembrī, ceturtdienā, plkst. 19:00 KONCERTS ATCELTS
    • "PRETMETI", Elizabeta Lāce (arfa). Tiks izpildīta Paula Hindemita mūzika un Anastasijas Kadišas performance arfai "Towards Love" (pirmatskaņojums Latvijā), kā arī E. Lāces autordarbi, ko raksturo laika plūdums un ritmu nomaiņa. Elizabeta Lāce ir studējusi atskaņotājmākslu un kompozīciju Latvijas Mūzikas Akadēmijā un drāmu Austrumlondonas Universitātē. Viņa strādā un aktīvi uzstājas dažādos klasiskās un estrādes mūzikas kolektīvos. Kā performanču māksliniece pēdējos gados viņa aizvien vairāk darbojas teātra un vides mākslas laukā. Pagājušais gads bija pavērsiena punkts E. Lāces daiļradē, izejot ārpus paredzēti noteiktām mākslas veidu robežām. Šobrīd viņa strādā pie debijas solo albuma/tekstu izlases.
  • 18. septembrī, piektdienā, plkst. 18:00
    • "SARUNA AR AUGIEM", Dana Indāne (balss improvizācija), Latvijas Mūzikas Akadēmijas etnomuzikoloģijas studenti. Dana Indāne ir brīvās balss improvizācijas māksliniece un dabiskās balss atbrīvošanas meistarklašu vadītāja. Ieguvusi maģistra grādu laikmetīgajā balss improvizācijā Igaunijas Mūzikas un Teātra akadēmijā, kā arī teātra mākslā Latvijas Kultūras akadēmijā. Paralēli ārvalstīs apguvusi alternatīvu pieeju darbā ar balsi un ķermeni. Savā darbā apvieno vokālās profesionālās zināšanas, skatuves mākslu un meditācijas prakses.

Dalīties